lezing 22 April A.S.

In november vorig jaar moesten wij u helaas berichten dat de jaarlijkse Apologielezing van 13 december i.v.m. Corona niet door kon gaan. Wij zijn erg blij dat wij u bij deze alsnog kunnen uitnodigen voor deze uitgestelde lezing, die zal plaatsvinden op vrijdag 22 april a.s. in het prachtige Oude Stadhuis van Gouda.

Het welkomstwoord zal o.a. worden verzorgd door de burgemeester van Gouda, Pieter Verhoeve. Anton van Hooff, historicus en auteur, zal vervolgens de eerste lezing houden n.a.v. zijn nieuwe boek “Tirannenmoord”. De 2e lezing zal gehouden worden door René van Stipriaan, literair-historicus, met een ruime ervaring als onderzoeker, schrijver en presentator. Van zijn hand is het boek verschenen “De Zwijger: Het Leven van Willem van Oranje”.

Het complete programma staat hieronder. Aanmelden kan met de knop onderaan.  

Wij kijken er naar uit om u vrijdag de 22e april te ontmoeten!

Met een onafhankelijk groet,
Rein Breeman


Programma

Voor het bijwonen van de lezing vragen wij u een bijdrage van € 25,- per persoon. Wij willen deze bijdrage bewust laag houden, maar het zal daardoor de volledige kosten niet dekken. Mocht u de Stichting daarom een warm hart toedragen, dan kunt u ook Vriend worden van de stichting en een extra bijdrage storten. U kunt in dat geval contact opnemen met de penningmeester Rein Breeman, via info@nederlandseonafhankelijkheid.nl